Loppispresentation: Sequel i Karis

Sequel är ett självbetjäningsloppis som finns på adressen Centralgatan 100 i Karis.

Öppethållingstider: ti-fre kl. 10-17, lör kl. 10-14

Instagram: @sequel_restyle

Butiken ligger i centrala Karis på gångavstånd från järnvägsstationen, och det finns parkering längs vägen utanför.

Sequel är ett ganska nytt självbetjäningsloppis som har öppnat i Karis i februari det här året. Första intrycket när man stiger in genom dörren är att loppiset är snyggt inrett och redigt. Jag gillar också deras slogan: Sequel, where the story continues. När man kollar lite bland de ca 40 klädställningarna ser man att det mest finns kvinnokläder, och att prisnivån är ganska förmånlig. Kläderna är hela och snygga, och sport- och mammakläderna har fått ett eget hörn i butiken. Något som jag tyckte var helt genialiskt var att nästan alla skyltarna där man såg vilken försäljare det var frågan om också hade information om vilka storlekar det finns på den ställningen. Det gjorde det väldigt mycket enklare att hitta kläder i sin egen storlek.

Ägaren Yvonne berättar att hon har använt sig av återvunnet material också för att inreda butiken, t.ex. till de snygga klädställningarna. Sequel är ett loppis jag helt klart kommer att besöka igen när jag vill shoppa kläder – och jag rekommenderar att du gör det också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: