Loppispresentation: FYNDA i Ekenäs

FYNDA är Ekenäs församlings missionsloppis, och finns på adressen Trollbergsvägen 12, Ekenäs.

Öppethållningstider:
torsdag kl. 14-18
lördag kl. 10-14

Tar endast kontanter (!)

Fynda är ett av mina favoritloppis. Det är ordning och reda, men samtidigt finns där många lådor och vråar att söka igenom och en massa fina fynd till bra priser. Loppiset är inte särskilt stort, och drivs helt på frivillig basis. De tar också emot donationer av saker (dock oftast inte möbler), och skickar en del som hjälppaket till Lettland med jämna mellanrum. Det ligger nära centrum av Ekenäs och på gångavstånd från tågstationen. Dessutom ligger det granne med loppis Trollet, och lämpar sig därför utmärkt för en lördagsloppisrunda.

Själv fyndar jag oftast kläder, köksgrejer och inredningsdetaljer på Fynda, men där finns allt från hantverksmaterial till leksaker och mattor. Priserna brukar vara väldigt förmånliga, vilket är en orsak till att det är en av mina favoriter och alltid värt ett besök om man har vägarna förbi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: