Någon annans fynd

Ganska ofta när man går på loppis händer det att man hittar riktiga fynd som av en orsak eller annan inte får komma med hem. För mig gäller det oftast kläder som inte passar hur mycket man än skulle vilja, men ibland också t.ex. möbler som man inte har plats med.

Här om dagen var jag på Fynda i Ekenäs, och hittade ett par alldeles underbara sommarbyxor i någon slags linne. De var perfekt fladdriga och en snygg färg (storlek M), men tyvärr var midjan lite för spänd för att de skulle bli mina.

Visst är de fina? (Jag beklagar den smutsiga spegeln i provrummet)

En av mina loppisregler är att jag bara köper kläder som sitter perfekt, för annars kommer jag ändå inte att använda dem. Så nu är det bara att hoppas att någon annan hittar dem och ger dem en plats i sin garderob. För ovanlighetens skull så var just de här byxorna inte prissatta (jag bad personalen korrigera det), men kläder på fynda kostar oftast 5-10€ så jag räknar med att de kommer vara riktigt förmånliga. Fynda har öppet nästa gång på torsdag den här veckan, kanske de blir dina?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: