Presentation av levaloppis.fi

Hej, vad roligt att du har hittat hit! I det här inlägget tänkte jag försöka presentera den här webbsidan, hur den kom till och vad du kan förvänta dig i fortsättningen.

Vad kommer du att dela med dig av?

På levaloppis.fi kommer jag att dela med mig av allt möjligt innehåll som har med loppis och second hand-shopping att göra. Jag hoppas kunna dela med mig av loppisinspiration och -fynd, ge bra tips på hur man kan hitta de bästa secondhandkapen och helt enkelt berätta om hur roligt det är att shoppa på loppis! Webbsidan består av två delar:

  • Bloggen där jag delar inspiration, tips och trix
  • Loppislistan, en interaktiv karta där du lätt kan se vilka loppisar som finns nära dig

Varför levaloppis.fi?

Att gå på loppis är för mig verkligen en livsstil och en passion. Att passionen dessutom råkar vara bra för både miljö och plånbok får mig att känna mig som att jag verkligen lever loppan då jag går på loppis!

Varifrån kom idén?

Jag gillar att berätta om mina fynd till vänner och bekanta, och jag får mer än ofta höra frågan ”Men oj hur hittar du alltid så bra saker på loppis?!”. Jag började fundera på olika sätt som jag kunde dela med mig om den loppiskunskap jag har samlat på mig under åren, och dessutom tipsa om de loppis dit jag allra helst själv går. Jag tänkte också att det skulle vara roligt att samla alla bra loppis på en och samma karta, så att man kan använda den som resurs om man söker efter ett bra ställe att gå till. Så en dag så slog inspirationen till, och här har ni resultatet!

Kommer du bara att skriva om finska loppis, och på svenska?

Eftersom svenska är mitt modersmål och Finland är det område jag främst rör mig i så kommer jag att börja småskaligt så här. Vem vet – jag kanske utvidgar i framtiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: