Loppispresentation: Patina i Dickursby

Patina är ett missionsloppis som nyligen har flyttat till adressen Vallmovägen 10, Vanda.

Öppethållningstider:
må-fre kl. 10-17.30
lö kl. 10-15

Webbsida: http://kirpputoripatina.fi/
Instagram: @patinalahetyskirpputori

Patina är ett sött litet loppis som är uppdelat i olika rum med olika typer av saker. Det fanns ett rum för kläder, ett rum för köksattiraljer och så vidare. Det var redigt och rent, men med tillräckligt mycket saker för att det ska vara roligt att gå och leta fynd. Prisnivån var väldigt bra, och nästan alla mindre saker kostade max 1-2€. Patina tar också emot donationer av saker.

Patina ligger ett stenkast från Dixi och Dickursbyc centrum, så det är lätt att ta sig dit med kollektivtrafik. Om man kommer med bil lönar det sig nästan att parkera på shoppingcentrets parkeringsplats, eftersom det var ganska svårt att hitta parkering på de närmaste gatorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: