Loppispresentation: Kierrätyskeskus Finno

Kierrätyskeskus verksamhetsställe i Finno finns på adressen Nordvästbrinken 1, Esbo (bakom Plantagen och Bauhaus längs Västerleden)

Öppethållningstider:
må-fre 11-20
lö 11-19
sö stängt

Loppiset är en ganska stor byggnad i tre våningar, och de tar också emot donationer av saker. Stället ligger lite avsides, så jag skulle säga att det är lättast att ta sig dit med bil, men det skulle säkert gå bra att cykla dit t.ex. från Mattby, som ligger ett par kilometer bort. Det finns parkering på gården, men den är ganska trång. I värsta fall kan man ju i och för sig ställa bilen på Plantagens parkering över vägen, så det borde inte orsaka några problem.

Jag besöker Kierrätyskeskus olika verksamhetsställen ganska ofta, och skulle säga att Finno är en av mina favoriter. De har i allmänhet väldigt redigt, och produkterna är av bra kvalitet. De har mycket böcker och köksgeråd, och jag har köpt flera krukor där. De välsorterade kläderna finns en halv våning upp, och idag insåg jag för första gången att det finns ett helt rum med gratisgrejer i källarvåningen. Om man t.ex. behöver fat att ha under krukor så var gratisrummet en riktig guldgruva! En kul bonus är att du också nästan alltid har grönväxter för bara några euro.

En annan positiv sak är att man får -20% rabatt med studiekortet i alla Kierrätyskeskus butiker, och -10% med deras egna stamkundskort (som är gratis och fungerar i appen Cardu). Så om du rör dig i Esbotrakten rekommenderar jag varmt ett besök till Kierrätyskeskus Finno!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: